Kaspersky Safe Kids bijwerken

Updates voor Kaspersky Safe Kids verhelpen fouten, voegen nieuwe functies toe en verbeteren de prestaties van bestaande functies.

Automatische update

Kaspersky Safe Kids zoekt eenmaal per week op de updateserver naar een nieuwe versie van het programma. Als een nieuwe versie beschikbaar is, download Kaspersky Safe Kids deze op de achtergrond.

Nadat de nieuwe versie gedownload is, vergelijkt de toepassing alle overeenkomsten uit de vorige versie met de overeenkomsten in de update. Indien er geen actie vereist is, start Kaspersky Safe Kids automatisch de update. Nadat de update is geïnstalleerd, vraagt ​​Kaspersky Safe Kids uw om de computer opnieuw op te starten om de update te voltooien.

Kaspersky Safe Kids wordt niet onderbroken tijdens de automatische update.

Handmatige update

De volgende gevallen kunnen een actie van de gebruiker vereisen tijdens een update van Kaspersky Safe Kids:

Wanneer u de update handmatig start, wordt Kaspersky Safe Kids gepauzeerd. De toepassing wordt hervat nadat de update is voltooid en de computer opnieuw is opgestart.

Als u de Premium versie van Kaspersky Safe Kids bijwerkt, gebruikt u ook na de update de Premium versie van het programma.

Kaspersky Safe Kids handmatig bijwerken

Nadat Kaspersky Safe Kids is geüpdatet, wordt de teller die aangeeft hoelang uw kind programma's en de computer heeft gebruikt mogelijk opnieuw ingesteld. In dit geval gaan de eerdere statistieken over de gebruiksduur op die dag verloren. Als u tijdslimieten voor het gebruik van programma's of de computer hebt ingesteld, kan uw kind op de dag van een update de programma's of de computer langer gebruiken dan deze tijdslimieten. Daarom doet u er goed aan om na een update de statistieken te controleren.

Raadpleeg ook

Wat is nieuw